FAQ

Om een advertentie te plaatsen dient u eerst te registreren en in te loggen. Er bevinden zich twee knoppen op de website om een advertentie te plaatsen: een grote groene knop bovenaan elke pagina en een knop op de pagina mijn advertenties. Als u alle velden correct heeft ingevuld, hoeft u enkel nog op de 'plaatsen' knop te klikken en u bent helemaal klaar! U wordt nu doorgestuurd naar uw zojuist aangemaakte advertentie en deze is nu en plein public.
Het kan iedereen overkomen, u bent uw wachtwoord van uw account vergeten. Gelukkig hebben wij dit zeer eenvoudig voor u gemaakt. U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen op de wachtwoord vergeten pagina. Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als dit met succes gebeurd is, kunt u direct weer inloggen.
Heeft u een interessante advertentie gezien, dan kunt u hierop reageren. Om te reageren dient u wel ingelogd te zijn. Na het inloggen komt automatisch het contactformulier in beeld bij de desbetreffende advertentie. Uw e-mailadres wordt automatisch aangevuld.
Indien u een afspraak heeft gemaakt met iemand die graag uw spullen wilt ophalen, kunt u de status van deze advertentie wijzigen in gereserveerd. Op de pagina mijn advertenties ziet u een overzicht van uw advertenties. Om de status te wijzigen dient u de optie bij reserveren aan te vinken en de status wordt automatisch aangepast.
Is uw advertentie niet meer relevant of is deze opgehaald door iemand anders, dan heeft u de mogelijkheid om deze te verwijderen. Op de pagina mijn advertenties kunt u uw advertenties verwijderen.
Bent u na het plaatsen van uw advertentie niet tevreden over de titel, omschrijving, foto's of andere gegevens? Via de pagina mijn advertenties kunt bij opties klikken op bewerken en zodoende de nodige informatie wijzigen. U kunt ook naar de desbetreffende advertentie pagina gaan en klikken op de beschrijving, waar u realtime de tekst kunt aanpassen en opslaan.
Het invullen van een telefoonnummer is niet verplicht. Indien u wel ervoor kiest om een telefoonnummer in te vullen, is deze te zien in uw advertentie.
GratisAfhalenOnline.nl is gratis. U kunt gratis een account aanmaken en direct beginnen met het plaatsen van een advertentie of zoeken met behulp van de zoekbalk bovenin.
Wilt u niet meer gebruik maken van GratisAfhalenOnline.nl dan kunt u uw account verwijderen. Onderin deze FAQ pagina ziet u een link om uw account te verwijderen, deze link ziet u alleen wanneer u ingelogd bent. Let op: kiest u voor verwijderen van uw account dan worden alle advertenties en andere gegevens onherstelbaar gewist.
Heeft u vragen of tips? Wilt u adverteren op GratisAfhalenOnline.nl? U kunt via het contact formulier contact met ons opnemen.