Barbecue rooster schoonmaken

De zon schijnt, dus dat betekent dat veel mensen de barbecue te voorschijn halen. Door de gezelligheid en al het lekkere eten hebben veel mensen niet snel de neiging om de rooster schoon te maken. Niet bepaald een klusje wat je graag even doet. Benieuwd hoe je het toch snel kunt schoonmaken, lees dan verder.

De beste methode voor het verwijderen van overtollige vetresten is het direct na het barbecueën. De rooster is dan nog warm waardoor alles snel en makkelijk verwijderd...

Groene aanslag van tuintegels verwijderen

We hebben er allemaal mee te maken: groene aanslag op de tuintegels. Eén van de ergernissen waar je elk jaar mee te maken krijgt. Het ziet er niet alleen lelijk en vies uit, maar als het regent worden de tuintegels ook nog eens glad. Na de koude wintermaanden wil je natuurlijk het liefst weer genieten van je tuin en terras. Hoe kun je het beste tuintegels schoonmaken? Je leest het hieronder.

Wat z...

8 tips om te besparen op kleding

Hoe kun je geld besparen bij het kopen van (nieuwe) kleding? Ben je net als vele anderen verslaafd aan het kopen van kleding, maar wil je toch geld besparen? Houd je er ook van om lui vanuit je bank online kleding te bestellen? Lees onze acht tips die eigenlijk iedereen kan gebruiken en helpen om geld te besparen.

1. Inkomsten en uitgaven bijhouden

Eén van de belangrijkste dingen die elk huishouden zou moeten doen is om de inkomsten en uitgaven bij te h...

Zelf bankstel schoonmaken

Stel je hebt via GratisAfhalenOnline.nl gratis meubels gevonden zoals een bankstel, dan is het verstandig om deze eerst goed schoon te maken. Bankstellen of andere meubels worden intensief gebruikt door mensen en huisdieren. Het is daarom belangrijk dat je deze goed schoonmaakt in verband met hygiëne. Enkele tips voor het schoonmaken van vlekken lees je hieronder.

Stoffen bankstel reinigen

Ni...

Tips voor gratis verhuisdozen

Als je van plan bent om te verhuizen wil je natuurlijk alles zo goed en overzichtelijk mogelijk houden. Van te voren heb je al gepland waar de spullen terecht komen in je nieuwe huis en welke spullen naar de kringloop kunnen. Of welke spullen gratis opgehaald mogen worden, want weggooien is zonde.

Bij doe-het-zelf winkels als Gamma, Praxis en Karwei kun je verhuisdozen kopen, bijvoorbeeld vijf verhuisdozen voor tien euro. Tegenwoordig vind je ook verhuisdozen in winkels van Ikea, Blok...