Meubels

 • Aangeboden

  2 bankstellen

  Gouda, Zuid-Holland

  Zware kwaliteit leren bankstellen van kwaliteit leer. Doe ze met pijn in mijn hart weg, want ze zitten extreem lekker en zijn echt authentiek industrieel. Er zitten wat geleefde tekens op zoals...

 • Aangeboden

  Leren bank

  Apeldoorn, Gelderland

  Goed onderhouden echtleren bank met uitschuifbare zittingen

 • Aangeboden

  3 zits bank en 2 oor fauteuils met hockers

  Alkmaar, Noord-Holland

  Wij vernieuwen onze zithoek en bieden onze meubelen aan. Ze kunnen nog zeker een 2de ronde mee. Totale lengte bank is 260 cm waarvan het zitgedeelte 180 cm is. Het is een heerlijke wegkruip bank en o...

 • Aangeboden

  Rood leren bankje

  Haarlem, Noord-Holland

  Rood leren bakje, tweezits, Ikea. In goede staat. Er zit een deuk in de rechter armleuning. Dat staat wat minder strak, maar maakt voor het gebruik niet uit.

 • Aangeboden

  Leuke stevige kapstok met 3 opbergvakken

  Tiel, Gelderland

  Leuke kapstok met 3 opbergvakken en 5 hapjes in landelijke stijl 42x90x27 (hxbxd)

 • Aangeboden

  Tweezitsbank Montel

  Utrecht, Utrecht

  Fijn tweezits bankje in antraciet kleur. Zit nog erg goed. Paar kleine gebruiks sporen, maar heeft nog een lekker stevige zit.

Gratis meubels afhalen. Hier vind u tweedehands meubels voor uw huisinrichting zoals kasten, eettafels, banken, bankstellen of antieke meubels. Zoek in uw buurt of omgeving naar gratis meubels. Heeft u zelf ook tweedehands meubels? Ga naar advertentie plaatsen om uw (oude) meubels en bankstellen op te laten halen. De gratis af te halen meubel marktplaats van Nederland!