Tips voor gratis verhuisdozen

Als je van plan bent om te verhuizen wil je natuurlijk alles zo goed en overzichtelijk mogelijk houden. Van te voren heb je al gepland waar de spullen terecht komen in je nieuwe huis en welke spullen naar de kringloop kunnen. Of welke spullen gratis opgehaald mogen worden, want weggooien is zonde.

Bij doe-het-zelf winkels als Gamma, Praxis en Karwei kun je verhuisdozen kopen, bijvoorbeeld vijf verhuisdozen voor tien euro. Tegenwoordig vind je ook verhuisdozen in winkels van Ikea, Blokker, Action en de Hema. En als je geluk hebt vind je verhuisdozen in de aanbieding. Let ook op de kwaliteit van de dozen en welke spullen je er in wilt doen. Maar als je er gauw achter komt dat je meer dan vijf verhuisdozen nodig hebt, dan voel je het in je portemonnee. Lees hieronder hoe je gratis verhuisdozen kunt krijgen!

Gratis verhuisdozen

Tip 1. Vraag aan familie en vrienden of zij stevige dozen hebben die je kunt gebruiken als een verhuisdoos.

Tip 2. Heb je ervoor gekozen om gebruik te maken van een verhuis bedrijf, vraag of zij (gebruikte) tweedehands verhuisdozen hebben. Vragen kan geen kwaad en wie weet kunt je op deze manier gratis verhuisdozen scoren!

Tip 3. Bedrijven hebben vaak te maken met grote verpakkingen en dozen. Vraag op je werk of er dozen beschikbaar zijn die je mag meenemen.

Tip 4. In de winkels vind je vaak dozen voor je boodschappen. Kijk of hier stevige dozen tussen zit die je kunt gebruiken. Vraag aan het personeel in de winkel of er bananendozen beschikbaar zijn die je mag gebruiken.

Tip 5. Heb je thuis gebruikte verhuisdozen of andere dozen staan? Plaats gratis een advertentie met foto’s op GratisAfhalenOnline.nl! En wie weet maak je er iemand heel blij mee.

Reacties (3)

  1. Jeanette

    Ik zoek verhuizen dozen voor 19 augustus met spoed moet wel brengen ik heb geen auto ik woon in de Handelstraat 17 in Lisse wel gratis verhuisdozen astublieft 0252786306 groetjes jeanette

  2. Cora

    Ik moet met spoed verhuisdozen i k moet 30 juli verhuizen.ik woon zelf nog in deventer.graag in deventer zodat ik ze zelf kan ophalen.heeft er nog iemand verhuisdozen in deventer staan die ik gratis mag ophalen

  3. Verhuismaniak

    ik moet als de wieder weerga een verhuis doos graag gratis brengen woon op Texel aste blief dankuwel

Reageren